• Snelle levering
  • Tot 35% voordeliger dan dezelfde wijn op fles
  • Keuze uit 5 kwaliteitswijnen
  • 10 liter - 13 flessen

Verhoog je horecawinst

 

Ben jij een gepassioneerde horecaman- of vrouw? Dan heb je vast veel aandacht voor wijn. Staan die vele flessen wijn achter de bar jou echter in de weg? Gaat er onnodig veel wijn door de gootsteen? Of heb je genoeg van het sjouwen naar de glasbak? Wijnen in box bieden een out of the box oplossing voor al deze ergernissen. Bovendien is wijn in box uitermate gezond voor de portemonee!

 

De voordelen op een rijtje:
* Eenvoudig in gebruik: Wijnen in box laten jou op een gedoseerde manier tappen. Bovendien ben je voorgoed af van gebroken flessen en creëer je meer ruimte achter de bar.
* Langer houdbaar: 6-8 weken.
* Milieuvriendelijk: Lege boxen zijn voor 85% recyclebaar en hebben 50% minder CO2-uitstoot dan wijnen op fles (lees dit verhelderende artikel van Harald Hamersma voor meer uitleg over de milieuvoordelen van wijn in box). 
* Verhoog je winst: Op de wijninkoop bespaar je minimaal 25%. Daarnaast leveren het gedoseerde tappen en geen breuk van flessen nog eens 15% extra voordeel op. Uit onze ervaring blijkt dat de overgang naar wijn in box aantrekkelijk is voor restaurants die meer dan 50 flessen per week omzetten. Deze restaurants verdienen de investering in een tapsysteem binnen een jaar terug. Voor horecazaken met een wijnomzet van minder dan 50 flessen per week is de aanschaf van onze Bibox standaard een uitstekend alternatief. Makkelijk te plaatsen en een sieraad voor de bar. Op de website van Bork tapinstallaties vind je meer informatie.

 

Voor meer informatie en ervaringen neem vrijblijvend contact met ons op of met een van onze zakelijke wijn in box klanten: Ton van Til van Bosrestaurant Gorssel.