Stappenplan voor het overhalen van flesdrinkers op Bag in Box wijn

  • Geplaatst op
  • Door Cees Oxener
  • 0
Stappenplan voor het overhalen van flesdrinkers op Bag in Box wijn

Haal jouw vrienden over op Bag in Box

 

Wil jij, net als ons, flesdrinkers overhalen om Bag in Box te gaan drinken? Maar weet je niet precies hoe? Dan hebben wij hieronder een stappenplan voor je. Wij verwachten dat je hier vooral veel plezier aan zult beleven. Wijn drinken is immers een sociale activiteit!

 

Stap 1: Geniet van een glaasje van uit fles

Geniet eerst samen van een glaasje wijn uit fles. Kies bijvoorbeeld voor de Comtesse de Marion rood of wit. Dit is de wijn die wij ook in Bag in Box hebben: Bibox White en Bibox Red. Begin van daaruit het gesprek. Vanuit ontspanning overtuigen werkt immers het beste!

 

Stap 2: Proef dezelfde wijn in Bag in Box

Laat nu dezelfde wijn proeven, maar dan uit de box (zonder deze box al te laten zien). Vraag of men verschil merkt in smaak en kwaliteit? Geef een eerste uitleg over Bag in Box en dat het product, naast behoud van kwaliteit voor een lagere prijs, ook andere voordelen heeft, zoals een lagere CO2-uitstoot en geen gesjouw meer met flessen naar de glasbak!
NB: Op deze Bibox-pagina vind je meer uitleg over de voordelen van Bag in Box.

 

Stap 3: Overtuig om de Bag in Box wijn op een feestje te schenken

Stel voor om tijdens een eerstvolgend (verjaardags-)feestje wijn in box te schenken. Bedenk – bij het berekenen van hoeveel wijn er nodig is – dat een Bag in Box 5 liter gelijk staat aan bijna 7 flessen. Leg ook uit dat de kosten gemiddeld 35% voordeliger zullen uitvallen.

 

Stap 4: Presenteer en schenk de wijn tijdens een feestje

Presenteer en schenk de wijn in box op een aantrekkelijke manier tijdens het feestje, bij voorkeur in combinatie met de Bibox Standaard (deze is op korte termijn verkrijgbaar bij Bibox). Vraag gasten kort naar hun ervaringen. Maak – wanneer gepast – een foto van het favoriete Bibox moment en deel deze met ons!

NB: Maak flesdrinkers bewust van de prijsvoordelen door hen te laten vertellen hoeveel flessen wijn zij gemiddeld per maand consumeren. Het prijsvoordeel dat zij zullen genieten ligt gemiddeld op 35%.

 

Omdat wij ook nog steeds leren hoe mensen te overtuigen, horen en zien wij graag jouw ervaringen of andere stappen/argumenten die je hebt toegepast.

Voor vragen of extra uitleg, voel je vrij met ons contact op te nemen via 06-22886708 of [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden