Betaalbare kwaliteitswijnen in een modern jasje

Bibox staat voor een frisse en wereldse kijk op wijn drinken. Wij geloven dat bag in box meer te bieden heeft dan traditionele wijnen op fles. De voordelen zijn overduidelijk: geen gesjouw meer naar de glasbak, geen restwijn meer door de gootsteen en dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs. 

Steeds meer Nederlanders ervaren deze voordelen. De status van de bag in box wijn is rijzende! Met Bibox geven wij dit unieke product nu ook de moderne uitstraling die het verdiend.

Op een frisse en toegangelijke manier hopen wij nog meer Nederlanders te overtuigen. Deel jij deze argumenten en motivatie? Kies dan voor onze betaalbare kwaliteitswijnen en word ambassadeur van het moderne wijndrinken!
Bibox Red
Een toegankelijke wijn met een frisse afdronk. Aroma’s van rood fruit en pittige kruiden. Licht gekoeld het lekkerst.
Bibox White
Fris & dorstlessend. Voor de echte levensgenieter. Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Bibox: Kies eenvoudig & snel uit 5 Languedoc kwaliteitswijnen
Bibox Merlot
Een dieprode, karaktervolle wijn
Bibox Chardonnay
Een gouden vriend om lekker mee te tafelen. De fruitige accenten geven deze wijn een volwassen karakter.
Bibox Rosé
Trendsetter uit de Languedoc. Zachte en frisse mineralen. Voor de zwoele zomeravond.
35% kortingsvoordeel 10% naar het goede doel From Coach to Coach

Door over te gaan op onze Bibox wijnen bespaart u 35% ten opzichte van dezelfde kwaliteit op fles. Dit komt door de efficiency-voordelen van het vullen, verpakken en vervoeren van bag in box wijnen. Naast deze besparing gaat ook nog eens 10% van de Bibox-winst naar het goede doel From Coach to Coach.

Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen

Verhoog je horecawinst
Bibox Standaard

Bibox Standaard

Deze innovatieve Bibox standaard is uniek: qua design en gebruiksgemak. In tegenstelling tot andere dispensers is onze Bibox namelijk direct klaar voor gebruik. Doordat de doos schuin ligt kan ook het laatste glaasje wijn eenvoudig getapt worden.

Afbeelding from coach to coeach

Bibox draagt From Coach to Coach een warm hart toe. Van de winst gaat 10% naar dit goede doel.

From Coach to Coach is een NGO die jongeren in Kapchorwa Oost-Uganda helpt om hun talent te ontwikkelen in sport - waarbij zij tevens leren een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Een succesvol initiatief onder de From Coach to Coach vlag is Home of Talents. In het volgende filmpje legt de initiatiefnemer, Daan Oxener, meer uit over From Coach to Coach en Home of Talents